SOSTENIBILITAT A FREEDOG:
COMPROMESOS AMB EL PLANETA

Benvingut a la pàgina de Sostenibilitat de Freedog, on el nostre amor per les mascotes s´uneix al respecte pel medi ambient. Estem decidits a liderar el camí cap a un futur més sostenible, implementant canvis significatius en tots els aspectes del nostre negoci.

 

Visió

 

 

A Freedog creiem que cada petit pas cap a la sostenibilitat té un impacte positiu. La nostra visió és construir una marca que no sols es preocupi pel benestar de les mascotes, sinó també pel benestar del planeta que tots compartim.

Truffle Hunter His Trained Dog Search Truffle Mushrooms Forest 1 Scaled
Sello Calidad Freedog Empresa
Sello Calidad Freedog Empresa Little

Packaging sostenible

 

 

En línia amb la nostra visió, estem eliminant gradualment el plàstic dels nostres productes, introduint embalatges sostenibles i fabricats amb materials reciclats. Aquest compromís reflecteix el nostre desig dʻun futur Zero Waste.

Pexels Photo 9324330

Certificació GRS per a productes essencials

 

Els nostres productes són peces essencials a la vida de les nostres mascotes i volem que siguin el més respectuosos possible amb el medi ambient. És per això que estem certificant amb GRS (Global Recycled Standard) molts dels nostres productes, garantint que cada compra contribueixi a tancar el cicle de vida dels materials reciclats.

 

Projectes de innovació sostenible

 

A més de millorar en la fabricació dels nostres productes, volem ser partícips d’una innovació contínua, ja sigui explorant activament materials i processos més sostenibles, com cercant associacions estratègiques amb empreses compromeses amb la sostenibilitat i recolzant projectes preocupats pel futur del planeta.

 

Participa al nostre viatge

 

 

Tot i així, sabem que el camí cap a la sostenibilitat és un recorregut que no podem fer sols, ja que necessitem de la col·laboració de tots. És per això que us convidem a ser part del nostre viatge cap a la sostenibilitat. Segueix les nostres xarxes socials per conèixer les novetats sobre els nostres avenços en temps real, així com per consells pràctics per viure de manera més sostenible, i uneix-te a la conversa sobre com tots podem marcar la diferència.

Un futur més verd amb Freedog


A Freedog, no estem simplement creant productes per a mascotes; estem construint un futur més verd i sostenible. Agraïm el teu suport i el teu compromís amb les nostres iniciatives sostenibles. Junts, estem fent del món un lloc millor per a tothom.


Gràcies per unir-te a nosaltres en aquest emocionant viatge!

Isotip Blanc
arrow to top